IZGRAĐEN OBJEKAT NAMENJEN ZA RENTIRANJE

sdada

Pogodnosti lokacije:

Ukoliko tražite prostor koji svojim kvalitetom zadovoljava najviše standarde, prostor u glavnoj poslovnoj zoni Beograda, M Business Centar, je definitivno budući centar vašeg poslovanja!
Ukupna površina objekta je 7.698 m², spratnosti SU+P+1+2. Objekat se sastoji od 4 lamele, svaka sa zasebnim ulazom u kojima se formira maksimalno 24 zasebne funkcionalne celine, površine od 130 m² do 480m², dok u nivou suterena nalazi garažni prostor sa ukupno 70 mesta. Svaka od funkcionalnih celina se može u svemu organizovati prema zahtevu korisnika (uključujući čajnu kuhinju) te se mogu vertikalno i horizontalno spajati.

Ispred objekta je uređeni i kontorolisani parking prostor sa 90 parking mesta.

Objekat je klimatizovan VRF sistemom "Mitshubishi" visoke energetske iskorišćenosti što obezbeđuje minimalne troškove grejanja i hlađenja kao i kontrolu utroška energije. Rasveta prostorija obezbeđena niskom emisionim rasterima ugrađenim u modularni plafon stepena osvetljenosti 300-400 luksa.

U sastavu objekta je kafe-restoran. Obezbeđena je mogućnost velikog broja ulaznih telefonskih linija i brzog interneta, elektronska kontrola pristupa, video kontrola objekata, interfonski sistem, protivpožarna zaštita, profesionalno obezbeđenje objekata tokom 24 časa i održavanje higijene objekta.

Slike objekta Mapa lokacije objekta Tehničke karakteristike

TRAŽITE INVESTITORA

Ukoliko posedujete
plac na kome postoje uslovi za izgradnju novog objekta, javite se!
M-invest - INVESTITOR

KONTAKT

M Invest d.o.o.
11000, Beograd
011/2602-441; 011/2602-442
Fax: 011/397-97-97
Zorana Đinđića 144v
minvest@m-invest.rs